Inverteres hegesztő

Az inverteres hegesztő gépek a modern hegesztési technológia csúcsát jelentik, és egyre népszerűbbek a hegesztési feladatok különböző területein. Ezek a gépek az inverter technológiát alkalmazzák, amely lehetővé teszi a hagyományos hegesztőgépekkel szembeni előnyöket, például a kisebb méretet, könnyebb súlyt és hatékonyabb energiafelhasználást. Az inverteres hegesztőgépek kiválóan alkalmasak MMA (Manual Metal Arc), MIG (Metal Inert Gas) és TIG (Tungsten Inert Gas) hegesztési folyamatokra is, így sokoldalú eszközöknek számítanak a különböző hegesztési igények kielégítésére.

Üzletünkben teljes választékkal állunk rendelkezésedre.

Keress minket bizalommal!

Az inverteres hegesztőgépek nagy előnye, hogy rendkívül könnyűek és hordozhatók, így ideálisak a helyszíni munkákhoz vagy akár otthoni használatra is. Ennek köszönhetően a felhasználók könnyedén szállíthatják és használhatják ezeket a gépeket bármilyen környezetben vagy munkaterületen.

Emellett az inverteres technológia lehetővé teszi a stabilabb és precízebb hegesztést. Az inverteres hegesztőgépek nagy frekvenciájú váltóáramot használnak, ami lehetővé teszi a hegesztési folyamat finomabb szabályozását és a kevesebb hőt a munkadarabra kifejtő hőmérséklet ellenőrzését. Ennek eredményeként a felhasználók pontosabb és szélesebb körű hegesztési lehetőségeket élvezhetnek.

Az inverteres hegesztőgépek további előnye, hogy általában kisebb energiát fogyasztanak, ami gazdaságosabbá teszi őket hosszú távon. Emellett sok modern inverteres hegesztőgép rendelkezik különféle beállítási lehetőségekkel és funkciókkal, mint például a pulzáló hegesztés vagy a digitális vezérlés, amelyek tovább növelik a felhasználói kényelmet és a hegesztési teljesítményt.

Az inverteres hegesztő gépek széles körű alkalmazásokat kínálnak az ipari, építőipari, autóipari és egyéb területeken. Kiváló minőségű és megbízható eszközöknek számítanak, amelyek könnyen kezelhetők és nagyszerű eredményeket nyújtanak a hegesztési feladatokban. Összességében az inverteres hegesztőgépek a modern hegesztési technológia legjobbjait képviselik, és a szakemberek és hobbihegesztők körében egyaránt népszerűek.

Az inverteres hegesztők különböző típusokra oszthatók attól függően, hogy milyen hegesztési folyamatokhoz alkalmazzák őket, valamint milyen funkciókkal és jellemzőkkel rendelkeznek. Néhány közülük:

  1. MMA (Manual Metal Arc) Inverteres Hegesztők: Ezek a gépek általában a legelterjedtebb típusok közé tartoznak. A MMA hegesztők elektromos ív segítségével olvasztják a hegesztőelektrodát, amelyet a munkadarabra visznek. Ezek a gépek kiválóak az acél, rozsdamentes acél, öntöttvas és egyéb fémek hegesztéséhez.
  2. MIG (Metal Inert Gas) Inverteres Hegesztők: A MIG hegesztőkben a fémhegesztődrótot és a védőgázt egyenként táplálják a hegesztési ív kialakításához. Ezek a gépek gyorsabb hegesztési sebességet és magasabb termelékenységet biztosítanak, és kiválóak az acél, alumínium és rozsdamentes acél hegesztéséhez.
  3. TIG (Tungsten Inert Gas) Inverteres Hegesztők: A TIG hegesztők a leginkább precíziós hegesztőgépek közé tartoznak. A hegesztéshez használt hőforrás egy volfrám-elektroda, amelyet egy védőgáz burkol, amely megvédi a hegesztési területet a szennyeződésektől. Ezek a gépek kiváló minőségű és precíziós hegesztéseket tesznek lehetővé, és széles körű anyagokhoz használhatók.
  4. Plazmavágó Inverteres Hegesztők: Ezek a gépek nem csak hegeszteni, hanem vágási feladatokhoz is használhatók. A plazmavágás során egy szűk fókuszú plazmaívet alkalmaznak a fémmegolvasztás és levágás elvégzésére. Ezek a gépek kiválóan alkalmasak vastag fémlemezek vágására és precíziós vágási feladatokhoz.
  5. Multiprocesszoros Inverteres Hegesztők: Ezek a gépek több hegesztési folyamatot kombinálnak egyetlen egységben, például MMA, MIG és TIG hegesztést. Ez a sokoldalúság lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy különböző hegesztési feladatokat végezzenek egyetlen géppel, ami kényelmes és költséghatékony megoldást jelent.

Ezek csak néhány példa az inverteres hegesztőgépek fajtáira, és természetesen további specifikációk és változatok is léteznek a piacon, hogy minden igényt kielégítsenek a hegesztési munkák terén.

Nálunk hegesztési védőgázok teljes választékát is megtalálod


Lánghegesztő és lángvágó eszközök forgalmazása

Hegesztéstechnika Hegesztőgépek forgalmazása

MMA inverteres hegesztőgépek forgalmazás

MIG MAG hegesztőgépek forgalmazása

TIG AWI hegesztőgépek forgalmazása

Plazmavágó gép forgalmazása

Multifunkciós hegesztőgépek forgalmazása

Hegesztőgép csomagban hegesztőcsomag akció CO2 palack huzalelektróda

JASIC hegesztőgépek forgalmazása

Automata hegesztőpajzsok forgalmazása

Munkakábel, testkábel forgalmazása

Reduktorok, nyomáscsökkentők forgalmazása

Varrattisztító gépek forgalmazása

Hegesztőelektróda forgalmazás

Vágókorong csiszolástechnika forgalmazás

karosszériajavító felszerelések szerszámok forgalmazása

Munkavédelmi ruhák forgalmazása

Másolás nem engedélyezett!

Call Now Button